lørdag 31. august 2013

Mersmak er back in town!

God lørdag, godtfolk! I dag er byen vår full av folk,farger,dufter og liv- det er tid for MERSMAK!
Dette er en aldeles fantastisk matfestival, hvor alle nasjonaliteter presenterer sine spesialiteter-MASSE spennende mat,det er sikkert- og også lokale gårder har et ypperlig forum til å vise fram sine beste råvarer. Sjelden går vel mann av huse her på en lørdag i august, men når Mersmak er i byen er det smekkfullt overalt! Her kan du smake alt fra vafler og pølser til somalisk, persisk, kinesisk, vietnamesisk, thai, bosnisk,serbisk,osv osv. Nam!
Bare alle duftene er nok til å få tenna til å løpe i vann! Mannen og jeg smakte oss fra bod til bod,og endte på langbord nede ved brygga med noe kaldt i glasset,og flotte rytmer fra brasilianske artister i ørene. Å, som jeg skulle ønske at byen myldret sånn hver lørdag.Nok en dundrende suksess for Mersmak-den ga,vel-mersmak!:)



Byen vår gjør seg festklar!



Yrende liv i gatene idag.





Spennende oljer og smak..

Herlige retter fra Kina..



Lekkert fra Vietnam.



Herlige Thailandske grillspyd



Flotte,lokalt dyrkede grønnsaker.

To blide damer fra Bosnia Herzegovina serverte blandt annet grillet lam.



Og nede på brygga var det finfint i sola med utsikt over vannsøylene som ønsker velkommen til byen vår.

SÅ DA HAR DERE VÆRT EN LITEN TUR I BYEN VÅR, OG SETT NOEN GLIMT FRA MATFESTIVALEN. HÅPER DET GA MERSMAK!

torsdag 29. august 2013

God torsdagkveld.

Da ønsker jeg alle sammen en herlig torsdagskveld med et bilde av en spesielt vakker solnedgang jeg foreviget ikveld.




GOD NATTA, DERE.♡♡

onsdag 28. august 2013

Min verden sommeren gjennom.

Hoho, da ble det visst et lite besøk til fra meg denne fine,siste onsdagen i august. Jeg lovet jo at jeg skulle dele litt bilder som er knipset litt herfra og derfra i sommer. Og skal man gå heeelt etter kalenderen,er jo sommermånedene over til søndag-da er det september og høst. Ja ja,vi nyter jo en fantastisk indian summer for øyeblikket, så hvem klager vel!:) 
Men da skynder jeg meg å dele litt sommer mens den fortsatt er hos oss.:)



Solnedgang ved bystranda vår en vakker,lys junikveld.


Og på St.Hansaften tennes det et stort,flott bål her og store og små samles.

Legg til bildetekst
Sånn så det ut i den flotte Bøkeskogen i Larvik da jeg og en god venninne var på tur der i slutten av juni. Eldgamle trær rammet inn av mosegrodd steingjerde-vakkert.♥




En rosa kveld ved midtsommer tatt ved en liten innsjø i byen vår,som også er et fuglereservat med yrende liv. Det er til og med tatt gjedde i dette vannet-skumle skapninger!



Blomsterprakt i Brekkeparken vår.♥




Skjærgårdsidyll i Stavern. Fantastisk lys ved havet her.




Seilbåtregatta i Larvik tidlig i august. Her hadde jeg og mannen i huset en deilig lørdag, med flott utsikt fra Batteristranda.



Dette tok jeg faktisk for en uke siden, og fargene begynner å bli litt høstlige allerede.Og se,så masse rognebær! Håper ikke det betyr altfor mye snø til vinteren!:D


Et vakkert,lite tablå som møtte meg ved gårdsutsalget jeg besøkte forrige uke.




Og dette fine paret bidro til esken med ferske gårdsegg jeg kjøpte med hjem.




Og hva er vel sommer uten is?:) Her nyter yngstefrøken og jeg en diiiger,herlig is i Brevik.♥



SÅ DA VAR ALTSÅ DETTE EN ØRLITEN REVY AV MIN SOMMER
2013.

Hilsen Anne.:)

Hjelp,som tida flyr!

Hei og hopp,folkens! Jammen har det nesten gått en måned siden jeg ga lyd fra meg sist, tross alle gode forsetter om det motsatte. Men mye har skjedd, yngstemann dro tilbake til utlandet og studiene sine etter tre herlige måneder hjemme hos oss. Og litt vemodig som det var å gi slipp på henne var hun spent på ny leilighet i London som hun deler med en studievenninne. Jammen om hun ikke har fått det lekkert også!:) Eldstejenta fikk ikke tatt veien hjem i sommer grunnet jobb,men forhåpentligvis lysner det litt snart. Hvordan er det med dere der ute- hverdagen helt på plass igjen? 
Ellers hadde min kjære og jeg en helt super ferie på Mallorca, i vakre Cala d'Or. Vi har reist hit flere ganger, og vender alltid tilbake fordi vi stortrives her. Nydelig sted. Jeg svipper inn noen bilder så dere får et lite glimt. :)




Vakre Cala Gran i kveldssol.


                      Fra naturreservatet Mondrago. Her er det utrolig vakker natur, med krystallklart,grønt vann og hvit sand omkranset av furutrær.





         

Her et lite utsnitt fra en av gatene i Cala d'Or by. 
Elsker de gamle terracottakrukkene!



Og her er utsikten over havet tatt ved stranden Cala Esmeralda.


Vakre,hvite hus ved havet. Sukk,man kan jo drømme.



 
Og tilslutt et glimt av favorittrestauranten vår,hvor vi spiste nesten hver kveld.

Ja,sånn ser det altså ut der vi stikker når vi vil unnslippe den norske sommeren.( Selv om den har vært fin i år,da.) 
I neste innlegg deler jeg litt ymse bilder fra min sommer.




DA VAR DET MIDDAGSFORBEREDELSER HER PÅ BERGET, SÅ DERE FÅR HA EN FINFIN ETTERMIDDAG SÅ LENGE.




søndag 4. august 2013

Sommeren går mot slutten.

Hei på dere, da var jeg tilbake fra laaang sommerpause! Tenk at det har gått hele 2 måneder siden sist jeg var innom bloggen. Tiden har flydd,og sommeren har gått med til herlig ferie og sol,varme,god mat,bading og fri,slik det skal være. Mannen og jeg var en uke i Cala d'Or,Mallorca,hvor vi pleier å dra og hvor vi trives supergodt. Men nå er det august,med ferieslutt og hverdag igjen,og selfølgelig mer blogging!:) Siden det lakker mot høsten har hvitt og sommerlig blitt erstattet av varme jordfarger,og jeg ELSKER den nye vaskebjørnputa jeg tok med fra Åhlens! Så da åpner jeg den nye sesongen på bloggen med noen glimt av høst her på berget. Håper alle dere der ute også har hatt en finfin sommer,og at dere tar en tur innom bloggen min igjen-blir kjempeglad for besøk!:)



Rustrødt,vinrødt og bruntoner og myke pledd og skinn-høstfarger liker vi!

Ha en flott søndagskveld,forhåpentligvis uten for mye tordenvær,slik at kvelden kan nytes på verandaen. Vi blogges snart igjen.:)