lørdag 31. august 2013

Mersmak er back in town!

God lørdag, godtfolk! I dag er byen vår full av folk,farger,dufter og liv- det er tid for MERSMAK!
Dette er en aldeles fantastisk matfestival, hvor alle nasjonaliteter presenterer sine spesialiteter-MASSE spennende mat,det er sikkert- og også lokale gårder har et ypperlig forum til å vise fram sine beste råvarer. Sjelden går vel mann av huse her på en lørdag i august, men når Mersmak er i byen er det smekkfullt overalt! Her kan du smake alt fra vafler og pølser til somalisk, persisk, kinesisk, vietnamesisk, thai, bosnisk,serbisk,osv osv. Nam!
Bare alle duftene er nok til å få tenna til å løpe i vann! Mannen og jeg smakte oss fra bod til bod,og endte på langbord nede ved brygga med noe kaldt i glasset,og flotte rytmer fra brasilianske artister i ørene. Å, som jeg skulle ønske at byen myldret sånn hver lørdag.Nok en dundrende suksess for Mersmak-den ga,vel-mersmak!:)Byen vår gjør seg festklar!Yrende liv i gatene idag.

Spennende oljer og smak..

Herlige retter fra Kina..Lekkert fra Vietnam.Herlige Thailandske grillspydFlotte,lokalt dyrkede grønnsaker.

To blide damer fra Bosnia Herzegovina serverte blandt annet grillet lam.Og nede på brygga var det finfint i sola med utsikt over vannsøylene som ønsker velkommen til byen vår.

SÅ DA HAR DERE VÆRT EN LITEN TUR I BYEN VÅR, OG SETT NOEN GLIMT FRA MATFESTIVALEN. HÅPER DET GA MERSMAK!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar