søndag 1. desember 2013

Nedtelling til jul er igang.

Hei på dere! Da var jeg tilbake etter et par ukers opphold.:) Her har det gått litt i hundre den siste tiden, med familiebesøk fra utlandet og generelt litt hektisk hverdag- dere vet hvordan det er av og til. Men nå er jeg igang med juleforberedelser og dem deler jeg jo selvsagt her på bloggen med dere. Litt har jeg fått gjort, men heldigvis er det bare 1 desember og altså nok av tid.Forhåpentligvis, hehe.
Ellers tar fotohobbyen min en del av tiden-på en positiv måte,selvsagt. Det er en fantastisk fin tid å fotografere på; frost og rosa soloppganger og blåtimer. November er en fotogen måned, og desember er ikke noe dårligere!
Vel vel, da deler jeg noen øyeblikk fra min verden både ute og inne siden sist.Julekulelys henger klare i vinduene på kjøkkenet og lyser fint  i mørketida.Green Gate-koppen min og nyinnkjøpt lysestake fra Kremmerhuset.
Herlig duftlys med juleduft fra Sia, og bordløper fra Kid Interiør.Nyyydelige,duftende svibler i søt julepotte fra Bentes blomster&gaver.Litt "frossen" grankvist rundt en gammel krydderkrukke.(Home&Cottage)Smånissene mine, noe kjøpt og noe laget av eldstejenta mi.♥


Rosa,frossen soloppgang en dag i forrige uke, knipset på vei til jobb.Og FOR en solnedgang vi hadde her onsdag den 27 november! Himmelen stod
i flammer rett over huset,og dette er tatt fra min hage.


Bildene ovenfor er fra små tjern og elver rundt i området her- elsker de rolige frostmorgenene. Det siste bildet over er tatt fra brygga utenfor jobben en morgen med 8 nokså kalde grader.Dette bildet tok jeg igår, og synes denne svanen som nøt dyrebare ettermidagssolstråler var utrolig vakker.
SÅ DA VET DERE HVORDAN MIN NOVEMBER HAR VÆRT-SÅNN OMTRENT- OG HVORDAN MIN JUL BEGYNNER Å TA FORM! 

VI BLOGGES SNART IGJEN, HA EN FLOTT  START PÅ NY UKE I MORGEN.:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar