onsdag 14. november 2012

O lykke!

Idag har jeg så smått begynt å kikke litt rundt etter julegaver.Butikkene begynner å få et ganske stort utvalg av julepynt og søte småsaker,og jeg nyter å vandre rundt i fred og ro før julerushet setter inn for alvor.
Julepynt synes jeg det er finest å lage selv av naturmaterialer,så det kjøpes det ikke så mye av her i huset.Og den aller kjæreste pynten har jentene mine laget opp gjennom skoleårene,og deres kunstverk har hedersplassen hvert år.
Men jeg greide ikke å gå forbi den søte,vesle uglen i sølv(Mester Grønn) og sammen med den lille sølvpotten med en liten Kristi tornekrone på en bit drivved,ble det litt fint i før-adventstiden.
Brikken med det fine ekornet fant jeg hos Live.
Og da jeg kom hjem etter min lille handlerunde og min kjære overrasket meg med Sanselig Jul,som jeg har ønsket meg VELDIG,var min kveld komplett.
Her blir det sofakrok og bok ikveld,så da ønsker jeg alle dere også en fantastisk onsdagskveld.:))

3 kommentarer:

  1. Jul er bare såååå kooooooos <3 gleder meg til å pynte og styre jeg å :-) kos deg masse ikveld :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det.:) Juleforberedelser er kjempekoselig,og bare to uker til advent nå,sånn ca.:)) Ikke lenge til all pynten kan settes fram;hos deg blir det vel lekkert i sort og sølv?Og jeg gleder meg til å prøve noe nytt med all inspirasjonen jeg har fått fra den superflotte boka jeg fikk idag.Utrolig mange gode ideer og oppskrifter.:)

      Slett
  2. Ja gleder meg masse :-) elsker nisser og jul <3 Ja du må kose deg masse og gjerne dele om det er noe supert fra flotte boka som du fikk, heldige deg :-) Ha ei god natt, sove godt :-)

    SvarSlett