søndag 21. april 2013

Nordens Ark

Hei på dere. En hel uke har gått siden siste gang vi snakkes- jammen går tiden fort! Mannen og jeg dro en tur til Sverige igår for å utnytte lørdagen og det strålende været, og vi bestemte oss for å dra innom et sted vi aldri har vært før. Nordens Ark er en dyrepark som er hjem for over 80 arter, noen utryddingstruet. Alle inntektene til parken går til å sikre dyras framtid og vel, og med et besøk i parken bidrar du til å bevare disse dyra.
Parken er utrolig vakker, dyra lever i naturlig miljø og man vandrer rundt i et område med 3 km med små veier gjennom skog, over små broer over bekker og en liten elv og med picnic-bord plassert på utsiktsposter over idyllisk natur. De har også en bondegårdsavdeling med kuer, griser, lam og killinger og søte smådyr som barna kan fryde seg over. Vakkert landskap.
Litt Astrid Lindgrensk...
Vårstemning...Reinsdyra søkte litt ro og skygge mellom trærne.Herr og fru Stork i lykkelige omstendigheter?


Disse store kattedyra er så flotte, denne leoparden måtte jeg vente på å få et bilde av,men den var verdt det!Tigeren venter småtigre, og var derfor litt ekstra sky.
Hun fikk derfor være i fred for besøkende mest mulig, men jeg fikk tatt et par bilder likevel..se,så vakker hun er!Fantastisk vakker,om enn veldig uvillig til å posere for kamera.:)Her er herr Ulv på vakt-blir trist når jeg tenker på hvor få det er igjen av disse nydelige dyra i naturen her hjemme.Den lille,røde pandaen ville bare sove..


Disse turtelduene kommer fra Tsjadikistan.


Og denne lille,blide tassen traff jeg i bondegårdavdelingen.

ANBEFALER ABSOLUTT ET BESØK HER, VI KOMMER SÅ DEFINITIVT TILBAKE. ØNSKER DERE EN FIN SØNDAG VIDERE!

4 kommentarer:

 1. Så mange fine bilder, mother! Og så mange søte dyr!

  SvarSlett
 2. Ja,her hadde du likt deg.:) Og det var så mange nydelige dyr.

  SvarSlett
 3. Awwh. Den lille hårballen til slutt da <3 Så nusselig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Var den ikke søt?Og den hadde verdens søteste lille breking.♡

   Slett