lørdag 16. mars 2013

Mitt lille påsketre.

Jammen var visst ikke vinteren helt klar for å dra sin vei likevel- og jeg som hadde gjort klar uteplassen,satt ut løkblomster i krukke og gjort det litt vårlig. I dag skulle man tro det var midt i januar sånn som det snør her. Ja ja, det ER jo mars, så jeg var kanskje litt tidlig ute. Som trøst for det vinterlige været dro jeg ut på litt snoking i butikkene her og der, ingen fornøyelse å gå tur utendørs, og på Søstrene Grene fant jeg søte,små påskeegg i metall til å henge opp. Siden jeg måtte ta uteblomstene inn, laget jeg et lite påsketre av vrihassel ved inngangsdøren istedet. Og det pyntet litt opp, synes jeg.
Eggene hadde de i sølv, rosa og grønt.Vrihassel synes jeg er dekorativ i seg selv også.
Dette lille egget er også i metall, og jeg synes det er så gammeldags og søtt.♥
Og litt på siden av tema påskeegg: kirsebærgrenene mine har begynt å blomstre så smått- så litt vår har jeg da innendørs iallfall.:)


NOEN SOM HAR KREATIVE TIPS TIL PÅSKEPYNT ELLER GODE OPPSKRIFTER TIL PÅSKEGODIS? DEL DEM GJERNE HER HOS MEG.:) GOD HELG TIL DERE!

2 kommentarer:

 1. Hei! :)

  Så kjekt å sjå den fine bloggen din!

  Eg har veldig vår- og påskedilla for tida, og dekorerer både hønse- og påskeegg, så du må gjerne stikka innom bloggen min og sjå om du finn noko du får idear av :)

  ha ei superfin helg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann.:) Takk for kjempehyggelig tilbakemelding, jeg har vært inne og tittet på bloggen din,og du er superflink til å dekorere med egg og blomster. Masse inspirasjon hos deg.:)
   Velkommen tilbake.
   Hilsen Anne.:)

   Slett